•  (۲۰ خط) 
  •  021-44 696 697
  • خط ویژه: 
  •  info@taningasht.com

وقت سفارت

 

20151221082712915_640_209_1_0

 

روند گرفتن وقت سفارت

اولین گام در روند صدور ویزا تعیین وقت مصاحبه با سفارت مورد نظر است. هر متقاضی می‌باید با تکمیل فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت سفارت، حضور خود را در روز و ساعت مشخص به سفارت کشور مبدا اعلام نماید. اکثر سفارتخانه های خارج از ایران، تنها پس از دریافت مبلغ هزینه ویزا، تقویم تعیین وقت سفارت را دراختیار متقاضیان قرار می دهند. قوانین کشورهای مختلف در ارتباط با شیوه دریافت مبلغ ویزا، قابل یا غیرقابل استرداد بودن هزینه ها و تغییر وقت سفارت متفاوت است.

ویزای دبی برای وقت سفارت آمریکا

ویزای دبی برای مسافرین زیر 30 سال دختر و بالای 60 سال خانم و آقا باید حتما ویزای توریست باشد که این ویزا 60 روز از ایران و 14 روز دردبی اعتباردارد البته ویزای 1 ماهه و 2 ماهه هم ایرانیان میتوانند بگیرند که اون هم 60 روزازایران و 1 یا 2 ماه در دبی اعتباردارد.ویزای توریست تقریبا 3 تا 5روزه کاری امارات آماده میشود به جز جمعه ها وشنبه ها که امیگریشن دبی تعطیل میباشد. ‌ 
یک نوع دیگر ویزا ویزای تاپ ارجنت یا همان سرویس هست که 1روزه آماده میشود و اعتبار آن 14روز ازایران و 14روز درامارات هست . ‌ 
هزینه ویزاهای دبی نوع های مختلفش باهم فرق دارند.

قوانین وقت سفارت

سفارتخانه های مختلف سیاست های متفاوتی را جهت ارائه وقت سفارت اتخاذ می کنند. مراجعه حضوری فرد متقاضی، تماس تلفنی، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت عمده راه های تعیین وقت سفارت است. متقاضیان باید توجه داشته باشند که سفارت در ارتباط با ارائه وقت سفارت و صدور ویزا اختیار تام دارد. تا پیش از زمان مصاحبه، حتما از طریق شماره پیگیری با سفارت درارتباط باشید، گاهی ممکن است باوجود دریافت تاییدیه وقت، سفارت بنا به هردلیلی اقدام به تغییر یا کنسل کردن وقت مصاحبه سفارت نماید. یا پس از انجام مصاحبه، با وجود کامل بودن مدارک موردنظر با درخواست ویزای متقاضی مخالفت نماید. در این گونه موارد، شرایط به وجود آمده از سوی سفارت را بپذیرید و از بحث کردن با افسر صدور ویزا ویا اعتراض بیجا خودداری نمایید. با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می توان بار دیگر شانس خود را برای گرفتن ویزا امتحان کرد.

پرسش و پاسخ های وقت سفارت آمریکا

چرا برای وقت سفارت آمریکا باید فقط از سفارت های آمریکا در دبی، ارمنستان و آنکارا اقدام کرد؟

کشورهایی که در داخل خاک ایران سفارتخانه دایر ندارند، کنسولگری های مشخصی را جهت مراجعه متقضاییان ایرانی در نظر گرفته اند. توجه داشته باشید باوجودیکه امکان تعیین وقت سفارت آمریکا از سایر کنسولگری ها نیز برای ایرانیان وجود دارد، ممکن است پس از مراجعه به کنسولگری های متفرقه با این گفتهسفارت مواجه شوند که شما باید باردیگر مدارک خود را به یکی از کنسولگری های ویژه ایرانیان ارائه دهید، چراکه کنسولگری های مختص ایرانیان با مدارک متقضاییان ایرانی و زبان فارسی آشنایی کامل دارند. به طور مثال ایالات متحده امریکا، سه کنسولگری دبی، آنکارا و ایروان را به متقاضیان ایرانی اختصاص داده است؛ هرچند که امکان مراجعه ایرانیان به سایر کنسولگری ها وجود دارد؛ بهتر است متقاضیان از یکی از این سه کنسولگری اقدام نمایند تا با مشکلات احتمالی مواجه نشوند

 

وقت سفارت

 

ایرانیان باید از کدام کنسولگری اقدام کنند؟

ایرانیان می توانند از تمامی کنسولگری های ایالات متحده اقدام به تعیین وقت و درخواست ویزا نمایند، اما کنسولگریهایی که دولت امریکا برای ایرانیان در نظر گرفته، دبی ، ایروان و آنکاراست. شانس قبولی شهروندان ایران در این کنسولگریها بیشتر است.

مدارک لازم جهت تعیین وقت سفارت امریکا چیست؟

اگر متقاضی شخصا اقدام به تکمیل فرم DS-160 نموده، صفحه تاییدیه DS-160 Confirmation page  و کپی صفحه اول پاسپورت کافیست؛ در غیر این صورت فرم فارسی DS-160 و کپی صفحه اول پاسپورت و اسکن یک عکس 5*5 رنگی زمینه سفید موردنیاز است.

مدارک لازم جهت ارائه به سفارت امریکا چیست؟

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار پس از مدت زمان مدنظر جهت اقامت در ایالات متحده امریکا، پاسپورت های قبلی ( به خصوص اگر در آنها ویزای معتبر وجود دارد.)، دو قطعه عکس 5*5 رنگی زمینه سفید که اخیرا گرفته شده، ترجمه و اصل شناسنامه، مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، جواز کسب، پروانه مطب یا بهره وری، حکم کارگزینی، ترجمه سوابق بیمه و ..، مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و هر مدرک دیگری که تمکن مالی متقاضی و قصد بازگشت وی به کشور مبدا را ثابت نماید.

نکات مهم در مورد وقت سفارت آمریکا

·         مطابق قانون، گذرنامه متقاضی میباید تا شش ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد. ‌

·         تعویض گذرنامه پس از انجام مصاحبه، خللی در پروسه ویزا ایجاد نمی کند.‌

·         یکی بودن گذرنامه فرزندان با والدین بلا مانع است.‌

·         اعتبار ویزای آمریکا معمولا سه ماه است، این زمان، فرجه ایست برای ورود به خاک آمریکا.....