•  (۲۰ خط) 
  •  021-44 696 697
  • خط ویژه: 
  •  info@taningasht.com

ویزا

photo467976437277764912

                   انواع ویزا

 ویزای ایران

 مدارک لازم :

اسکن شناسنامه میزبان

 اسکن پاسپورت میهمان

 تکمیل فرم

 

ویزای کره جنوبی

مدارک لازم :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس 4* 3

 کپی شناسنامه ( صفحه اول و دوم ) + ترجمه

 گواهی اشتغال به کار به لاتین

 پرینت 7 ماهه بیمه + ترجمه

پرینت سه ماهه آخر حساب بانکی به لاتین

 واچر هتل

 چک ضمانت

مدت زمان اخذ ویزا 14 روز کاری میباشد.

ویزای اندونزی

 مدارک لازم:

 اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

 پاسپورت های قبلی

دو قطعه عکس 4*3 

 کپی شناسنامه ( صفحه اول و دوم ) و کارت ملی

گواهی اشتغال به کار به لاتین

 پرینت سه ماهه حساب بانکی یا نامه تمکن مالی با مانده حداقل 10 میلیون تومان به لاتین

رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت

 چک ضمانت

 تکمیل فرم

مدت زمان اخذ ویزا: 5 الی 7 روز کاری

 ویزای هنگ کنگ

 مدارک لازم :

 اسکن پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید

نامه تمکن مالی به لاتین با مانده حداقل 5 میلیون

 گواهی اشتغال به کار به لاتین

 تکمیل فرم

 مدت زمان أخذ ویزا : 60 روز

ویزای کوبا

مدارک لازم:

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

پاسپورت های قبلی

 دو قطعه عکس 4*3 

 اصل شناسنامه و کارت ملی

 گواهی اشتغال به کار به لاتین

 پرینت یک ماهه حساب بانکی    

 رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت

 سند ملکی  

 بیمه مسافرتی

 مدت زمان اخذ ویزا : 2 الی 3 روز کاری

وجود ویزای شنگن در پاسپورت الزامی می باشد

 وقت سفارت ( انگشت نگاری ) و أخذ ویزای کانادا از

دبی

ابوظبی

استانبول

آنکارا

 ایروان

مدارک لازم جهت أخذ ویزای ۵ساله مولتی کانادا :

اسکن تمام صفحات پاسپورت فعلی که دارای مهر یا ویزا میباشند.

 اسکن تمام صفحات پاسپورتهای قبلی که دارای مهر یا ویزا میباشند.

اسکن اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه

اسکن اصل و ترجمه سند ازدواج ( در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام کنند )

 اسکن دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی میزبان

 اسکن یک قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید

 اسکن پرینت 6 ماهه حساب بانکی و نامه تمکن مالی که ترجمه شده باشد.

اسکن اصل و ترجمه گواهی اشتغال به کار و پرینت 6 ماهه بیمه برای کارمندان؛ روزنامه رسمی برای مدیران شرکت ها؛ جواز کسب؛ حکم بازنشستگی برای بازنشستگان

 اسکن اصل و ترجمه سند ملکی

 تکمیل فرم

ویزای هند

 مدارک لازم:

 اصل پاسپورت امضاء شده

پاسپورتهای قبلی

 کپی تمام صفحات شناسنامه

دو قطعه عکس 4*3

رزرو هتل

بلیط رفت و برگشت

 تکمیل فرم

کشورهایی که ایرانیان می‌توانند بدون روادید به آنها سفر کنند

آفریقا

کشور  شرایط

 کیپ ورد  ۹۰ روز

 کنیا  ۹۰ روز 

ماداگاسکار  ۹۰ روز

موزامبیک  ۳۰ روز

سیشل  ۱ ماه

تانزانیا  ۳ ماه

 توگو  ۷ روز

اوگاندا  ۳ ماه

آمریکا

کشور  شرایط

بولیوی

 دومینیکا  ۲۱ روز 

 اکوادور  ۹۰ روز 

 گویان  ۱ ماه

 هائیتی  ۳ ماه

 نیکاراگوئه  ۹۰ روز

 ونزوئلا  ۱۵ روز

آسیا

کشور/قلمرو  مدت اقامت

 عراق  ۱۰ روز (اقلیم کردستان)

 لبنان  ۹۰ روز

 لائوس  ۳۰ روز

 ماکائو  ۳۰ روز

مالدیو  ۳۰ روز

 مالزی  ۱۴ روز

 نپال  ۹۰ روز

سری‌لانکا  ۳۰ روز

تیمور شرقی  ۳۰ روز

سوریه  ۹۰ روز

اروپا

کشور  شرایط

 ارمنستان  ۲۱ روز

جمهوری ترک قبرس شمالی  ۳۰ روز

 ترکیه  ۳ ماه

 گرجستان  ۴۵ روز

اقیانوسیه

کشور  شرایط

 پالائو  ۳۰ روز

 ساموآ  ۶۰ روز

 تووالو  ۳۰ روز